Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/load.php on line 656 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/theme.php on line 2245 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Privacy- & cookie beleid - Nijboer grondwerk Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 2442
Selecteer een pagina

Privacy- & cookie beleid

Dit is het Privacy en Cookie beleid van Loonbedrijf Nijboer, gevestigd te Nuis. Loonbedrijf Nijboer respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door uw persoonsgegevens op te geven op de website gaat u er mee akkoord dat Loonbedrijf Nijboer uw gegevens overeenkomstig dit Privacy en Cookie beleid gebruikt.

Persoonsgegevens
Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. Als u een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de uitvoering van uw opdracht, volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Loonbedrijf Nijboer verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.

Met betrekking tot sollicitaties verplicht Loonbedrijf Nijboer zich om de persoonsgegevens alleen te gebruiken voor het werven van personeel. Door de gegevens aan Loonbedrijf Nijboer te sturen, gaat de kandidaat ermee akkoord dat Loonbedrijf Nijboer deze gegevens opslaat en verwerkt. Indien een kandidaat geen dienstbetrekking met Loonbedrijf Nijboer aangaat, zullen de gegevens naderhand worden verwijderd. De kandidaat wordt niet over het verwijderen van de gegevens geïnformeerd.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder staan wij Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord;
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert;
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens.

Op de website kunt u links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd draagt Loonbedrijf Nijboer geen verantwoordelijkheid voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de website die u bezoekt.

Cookies

Op de websites van Loonbedrijf Nijboer maken wij gebruik van cookies. Voor een optimale beleving van onze website, vragen wij u deze cookies te accepteren.

Wat is een cookie?
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.Cookies slaan geen persoonlijke informatie van jou op, zijn niet schadelijk voor je computer en worden automatisch weer verwijderd wanneer de verlooptijd is verstreken. Voor de duidelijkheid merken wij op dat functionele cookies (zie hieronder voor een uitleg) altijd worden geplaatst, ongeacht de gemaakte keuze. Deze cookies mogen zonder toestemming worden geplaatst. Functioneel – Cookies die ervoor zorgen dat nijboergrondwerk.nl naar behoren functioneert.

Deze cookies worden gebruikt voor de volgende doelen:

  • het analyseren van het gebruik van onze websites om onze websites daarmee te kunnen verbeteren;
  • het verzamelen van gegevens met betrekking tot uw bezoekgedrag om onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten mogelijk te maken;
  • het kunnen bepalen welke versie van de website u te zien krijgt;
  • het inschatten van uw interesses op basis van uw bezoek aan andere websites.

De door ons verzamelde gegevens worden door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening en op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

De cookies die uw voorkeuren onthouden kunt u uitschakelen middels uw browserinstellingen. U kunt uw browser zo instellen dat u geen cookies meer ontvangt. In dat geval garandeert Loonbedrijf Nijboer niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken.

In- en uitschakelen en verwijderen van cookies
Informatie over het aanpassen en/of verwijderen van cookies op uw randapparatuur, kunt u vinden via de instructies die op de hieronder genoemde websites zijn vermeld:

Meer informatie over cookie-instellingen Google Chrome 
Meer informatie over cookie-instellingen Mozilla Firefox
Meer informatie over cookie-instellingen Microsoft Internet Explorer
Meer informatie over cookie-instellingen Apple Safari
Meer informatie over cookie-instellingen Opera

Andere browsers
Zoek naar de ‘Help’-functie van de browser of neem contact op met de leverancier van de browser.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van gegevens
U heeft het recht op inzage, correctie en/of verwijdering van uw gegevens die worden verzameld door cookies van nijboergrondwerk.nl. Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Om misbruik te voorkomen, kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van uw internetbrowser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze cookies terugvinden in de instellingen van uw browser.

Wij maken u er op attent dat indien u gebruik maakt van een andere computer, u daar uw browserinstellingen opnieuw dient aan te passen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit
Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen van dit Privacy en Cookie beleid
Loonbedrijf Nijboer behoudt zich het recht voor om dit Privacy en Cookie beleid te wijzigen. Wij raden u aan deze pagina daarom geregeld te raadplegen zodat u altijd van de laatste geldende versie op de hoogte bent. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.

Contactgegevens
Loonbedrijf Nijboer
Mienscheer 9
9364 TA Nuis

Dit Privacy en Cookie beleid is voor het laatst gewijzigd in maart 2018.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/nijboergrondwerk.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4382