kika-nijboer-banner copy

Dit jaar zal Loonbedrijf Nijboer de eerste snede gras ronde balen in gele folie wikkelen. Samen met de fabrikant van landbouwfolies Trioplast en leverancier van landbouwfolies VisscherHolland komen wij in actie voor stichting KiKa, Kinderen Kankervrij. Per rol folie gaat een deel van de opbrengst naar stichting KiKa.

Wat betekend dit voor u?

Uw gras wordt verpakt in een zonnig geel jasje. Dit is alleen van toepassing op ronde balen, zolang de voorraad strekt. Niets is verplicht, indien u de normale folie wenst behoort dit uiteraard tot de mogelijkheden. Wenst u meer informatie over deze actie of bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Persbericht VisscherHolland:

“2018 staat voor VisscherHolland in het teken van KiKa. Samen kunnen we onderzoek naar kinderkanker mogelijk maken.
Met de verkoop van iedere rol gele wikkelfolie gaat er een bedrag van de producent Trioplast, VisscherHolland en de afnemer naar KiKa.

Per rol gele wikkelfolie wordt er:
€ 3,- per rol door Trioplast gedoneerd
€ 3,- per rol door VisscherHolland gedoneerd
€ 3,- per rol door de afnemer gedoneerd
Een mooie manier om KiKa te steunen. Samen kleuren we het landschap geel!

Trioplus 1900 geel
De gele wikkelfolie is Trioplus 1900 geel. Hoge kwaliteit wikkelfolie met 1900 meter lengte op een rol. Het gladde oppervlak met daarbij een zeer lage zuurstofdoorlaatbaarheid en goede kleefkracht zijn de belangrijkste eisen voor top ruwvoer kwaliteit.

Elke 3 dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker. Dit moet anders!
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen.
Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Waarom is onderzoek naar kanker bij kinderen zo belangrijk?
Kinderkanker is doodsoorzaak nummer 1 door ziekte onder kinderen. Misschien ken jij ook iemand in jouw omgeving die ermee te maken heeft gehad. Eén op de vier kinderen met kanker redt het helaas niet. Met jouw steun kunnen wij wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker financieren om de genezingskans van 75% te verhogen naar 95%.”

Bron: https://www.visscherholland.com/nl/over-ons/gele-wikkelfolie-voor-kika/