Naast alle voorbereidende grondwerkzaamheden, het plaatsen van erfscheidingen en de aanleg van uw tuin kunt u vanaf heden ook bij ons terecht voor tuinverlichting van O’Daddy. Wellicht zegt het u in eerst instantie niets, maar wij geven graag twee hints: verlichting op zonne-energie & Rob’s Grote tuinverbouwing.

O’Daddy solar tuinverlichting is goed voor het milieu, is eenvoudig te installeren en zorgt voor een gezellige sfeer. Het voordeel van deze LED verlichting (100% zonneenergie), u heeft geen bedrading nodig. Energiezuinig, veel branduren, slim systeem , automatisch aan /uit.

Indien u een keuze heeft gemaakt voor de desbetreffende erfscheiding, schutting / materialen kunnen wij u advies geven over de beste toepassing verlichting. Wij houden hierbij rekening met uw wensen, maar ook met bijv. de huidige lichtinval in uw tuin. De O’Daddy schuttingverlichting is niet alleen op schuttingen te plaatsen, maar ook op betonnen palissade elementen en muren. De verlichting is hierdoor geschikt voor het verlichten van looppaden, af en opstapjes en toepassingen als sfeerverlichting aan uw veranda.

Soorten O’ Daddy tuinverlichting

Ons bedrijf levert en plaatst verschillende soorten O’Daddy tuinverlichting, hieronder vindt u een beknopt overzicht van enkele modellen die wij leveren.

O’DADDY Solar Huisnummer LED (antares)

Uw huisnummer is met deze O’DADDY Antares altijd duidelijk zichtbaar, uw bezoekers hoeven nooit meer te zoeken naar het huisnummer. Dankzij de 2 LEDs zal uw huisnummer altijd duidelijk zichtbaar zijn.De ingebouwde LEDs gaan bij schemering vanzelf branden, want overdag zal de batterij opladen in het zonlicht. Inclusief: 3x plaknummers 0-9, 1x plakletters a-f

O’DADDY Solar Wandlamp Castor

De O’Daddy Castor wandlamp is uitgevoerd met een volledig aluminium behuizing en is waterdicht. Daarnaast is deze wandlamp zeer makkelijk te monteren zonder kabels. Deze op 100% solar uitgevoerde lamp is een aanwinst voor iedere tuin, gevel, schutting of looppad.

O’DADDY Solar Wandlamp Secunda

De Secunda is een wandlamp met een bewegingsmelder. In zijn maximale stand is de Secunda helder wit. Zodra de Secunda in zijn dimstand gaat geeft deze warm witte sfeer verlichting. Ideaal voor aan de schutting, border of tuin huis.

O’DADDY Solar Wandlamp Talitha

De O’Daddy Talitha wandlamp geeft, zonder beweging standaard ca. 100 lumen (ca. 15W). Als er beweging is binnen een straal van ca. 3M dan gaat de Talitha feller branden, ca. 200 Lumen (ca. 30W). Het slimme aan deze bewegingsmelder is dat na ca. 5 uur branden de lamp van continu ca. 100 Lumen naar continu ca. 25 Lumen (ca. 4W) gaat. Bij beweging gaat de Talitha weer terug naar ca. 200 Lumen voor ca. 30 sec. Zodoende gaat hij erg zuinig om met zijn accu en brand deze lamp ook met minder zonnig weer erg lang. U zult veel branduren plezier hebben van deze wandlamp.

O’DADDY Solar Wandlamp Sargas

De O’Daddy Sargas is een van de meest succesvolle modellen binnen het verlichtings- assortiment van O’daddy. De Sargas is een wandlamp met bewegingsmelder. De Sargas heeft een prachtige spreiding van zijn verlichting doormiddel van de reflectie plaat.

O’DADDY Solar Wandlamp Galaxy

De O’Daddy Galaxy is een geweldige solar lamp met een prachtig aluminium design. Deze wandlamp is op een aantal vlakken vernieuwd en heeft nu o.a. een lichtopbrengst bij beweging van maar liefst ca. 700 Lumen (vergelijkbaar met ca. 70 Watt), dit in combinatie met het vernieuwde grote reflectievlak zorgt voor een grote lichtspreiding. De Galaxy is een wandlamp met bewegingsmelder. De Galaxy heeft een prachtige spreiding van zijn verlichting door middel van de vernieuwde reflectie plaat.

O’DADDY Solar Wandlamp Maia

O’DADDY Maia solar wandlamp met bewegingssensor, warm witte tuinverlichting. Met deze moderne Maia solar wandlamp kunt u uw tuin zeer eenvoudig voorzien van tuinverlichting, deze solar lamp is door iedereen te installeren. De Maia solar wandlamp heeft een bewegingsensor die automatisch beweging detecteert binnen 3 tot 5m. Door middel van het solarpaneel zal de batterij van de Maia in zonlicht opladen, als het in de avond begint te schemeren zal de lamp vanzelf gaan branden in DIM stand.

O’DADDY Solar Tuinlamp Haedi

Met veel trots introduceren wij de nieuwe klassieke lijn van O’daddy solar tuinverlichting. Dit nieuwe klassieke model hoort thuis in de top range van ons assortiment. We zouden kunnen zeggen klassieke lamp met een moderne twist, want deze lamp werkt namelijk op zonne-energie. De nieuwe klassieke lijn is daarnaast geheel gemaakt van aluminium wat bijdraagt aan de luxe uitstraling.

O’DADDY Solar Tuinlamp Pegasus

De Pegasus is een prachtige toevoeging in iedere tuin. Door middel van de super heldere warm witte LED verlichting heeft u ruim voldoende licht in uw tuin. Door de Pegasus te combineren met de Kuma (lage versie van deze tuinlamp) krijgt u een fantastische sfeer in uw tuin.

Wenst u meer informatie over bovenstaande modellen of bent u benieuwd naar het gehele assortiment. Blader gerust eens door de brochure van O’Daddy.

Indien u interesse heeft in de verlichting van O’Daddy in combinatie met de aanleg van uw tuin, erfscheiding en/ of schutting dan kunt u contact met ons opnemen via het offerteformulier.