Gladheidbestrijding

Gladheidbestrijding voor particulieren,bedrijven,overheid & instellingen

Gedurende de wintermaanden kunt u met regelmaat te maken krijgen met sneeuw, vorst en ijzel. Deze winterse omstandigheden zorgen voor gladde wegen en terreinen, wat leidt tot onveilige situaties. Het gladheidsvrij houden van de voetpaden, pleinen en parkeerterreinen is een tijdrovende klus voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen, wij kunnen u dan ook in tijden van winterse omstandigheden ontzorgen. Zodat uw woning, gemeente, bedrijf of zorginstelling goed bereikbaar blijft. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers, leveranciers en bezoekers op een veilige manier uw terrein kunnen betreden maken wij afhankelijk van het weer gebruik van strooimachines en sneeuwschuivers.

Curatief, preventief en repressief strooien

Loonbedrijf Nijboer zorgt in overleg met u graag voor gladheidbestrijding op de momenten dat het nodig is. Wij kunnen curatief (op het moment dat het glad is sneeuwschuiven en zout strooien), preventief (op basis van lokale weersinformatie, vóór dat het glad is) als repressief (strooien nadat het reeds glad is geworden, voor toekomstige neerslag werkt dit tevens preventief) strooien. Zo bent u altijd verzekerd van een toegankelijk terrein.

Onderhoudscontract gladheidbestrijding

Het is van belang om ervoor te zorgen dat gladheidsbestrijding vooraf goed geregeld is. Gladheidbestrijding is zeven dagen per week, 24 uur per dag mogelijk op basis van afroep, maar om de hele zorg weg te nemen kunt u bij ons terecht voor een onderhoudscontract. Wij zorgen er dan voor dat u bij ijzel gegarandeerd voorrang krijgt en uw terrein sneeuw en ijs vrij blijft.

Kom in Contact

Wilt u meer informatie over gladheidbestrijding voor uw gemeente, bedrijventerrein, oprit, of zorginstelling? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gladheidbestrijding